Contactcenter

19 april, 2007

Blockad!

Lite intressant är det ändå, företaget där jag jobbade och som boken handlar om har blockerat blogspot. Filtret gäller dock bara de anställda, inte cheferna, och min tracker skvallrar om tre-fyra besök från företaget i veckan. Sitter någon chef i hemlighet och håller med? Går man hit och retar upp sig en gång i veckan över hur otacksam jag är? Eller är det bara någon tekniskt kunnig människa som går runt filtret? Vad tror ni?

Etiketter:

7 Kommentarer:

  • Hahaha... cheferna måste ha info inför "damage control"

    By Anonymous Anonym, at 19 april, 2007 21:42  

  • Säkert. §:cD

    By Blogger von Adler, at 19 april, 2007 22:08  

  • Nån tänker nu,

    SHIT kan man se sånt ?!?!

    By Anonymous Anonym, at 20 april, 2007 07:43  

  • Sune Cawe and the other guys sitter och muttrar och blir mer ilsket röda i ansiktet för varje nytt inlägg som publiceras, kan man tro. Sanningen svider :-D

    By Anonymous Anonym, at 20 april, 2007 10:08  

  • Sune Cawe IRL bryr sej inte ett smack för tillfället kan jag nästan lova. Ett par palmer och en hängmatta, papperstuggen går fortfarande sedan magasinet till den fylldes med svenska almanackor för kommande år... Well, You'll get the pic! =)

    By Anonymous Anonym, at 22 april, 2007 01:34  

  • haha...de vill inte känna till sin egna arbetspolicy. Hoppas det svider än de läst/läser hur man uppfattar denna arbetsplats. (uppenbarligen vet en del av dem om sidan och troligtvis också läst vad det handlar om) Man kan ju hoppas att en del av cheferna på detta ställe kan få lite utbildning i det mesta runt personaletik och lagar. Sulle behövas!

    By Anonymous Anonym, at 22 april, 2007 10:45  

  • Samma roliga filter finns kvar idag men det är skit enkelt att komma förbi utan att göra något speciellt.

    Dock blir inte TL och likande glada då man läser det och påpekar att det är mycket bättre idag och att vi inte ska tro på vad du skriver.

    Sedan så kan jag inte annat än säga att det är så illa som du skriver även idag. Dock 6 min per kund idag men samma skit folk får sitta på högre platser.

    By Anonymous Anonym, at 25 februari, 2008 22:13  

Skicka en kommentar

<< Home


 
Bloggtoppen.se